Ergonomikus kialakítású körző készlet

körző készlet
Körző készlet

Nemcsak a diákok használnak különféle körzőket a matematika órákon, de az irodákban is nagy szükség lehet ezekre a kellékekre. Egy igazán modern kialakítású körző készlet kiváló szolgálatot tesz a munkahelyeken, a jól felszerelt irodákból egyszerűen nem is hiányozhat.

Többféle is megvásárolható az officemarket.hu webáruház jóvoltából, ezért ide látogasson el, ha jó minőségű darabokat szeretne beszerezni! A készlet egyik kiváló tagja a MAPED Study Stop (IMA195110) elnevezésű 2 darabos körző készlet, ami remek választást jelent. Egyedülálló rögzítéssel van felszerelve, ugyanis a precízebb használat érdekében rögzíti a lábakat.

Továbbá, ergonomikus kialakítás jellemzi, grafitheggyel ellátott. Van hozzá tartalékhegy is egy külön tárolóban. Igazán kedvező anyagi feltételekkel juthatnak hozzá a vásárlók, hiszen a termék ára mindössze 1615 Ft. A webshopból nem csupán körző készlet rendelhető, hanem bármilyen irodaszer is. Megéri egyszerre több mindent venni, mert 40 000 Ft fölötti rendelésnél díjmentes a kiszállítás.