Vitaminokban gazdag bio babafürdető

bio babafürdető
bio babafürdető

A gyermek születése után a legtöbb szülő csak a legmagasabb minőségű és legtermészetesebb dolgokat vásárolja meg az újszülöttnek. Ez így is helyes, mert senki sem tudhatja előre, hogy mi okoz majd allergiát. Ezért fontos már az első napoktól kezdve kiválasztani a megfelelő ápolószereket.

A bio babafürdető pótolhatatlan higiéniai asszisztenssé válik az otthoni kozmetikumok kollekciójában. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlen nyomelemekkel és vitaminokkal látják el a legkisebbek bőrét. Köztudott, hogy a gyermekek bőre nagyon érzékeny és még a legkisebb irritáló anyagra is rosszul reagálhat.

Ezért a bio babafürdetőben jelenlévő kamillakivonat táplálja a hámréteget, ellazítja a csecsemőt és kellemes illatot kölcsönöz a testének. Egy ilyen termék ideális a kisgyermek bőrének ápolására, már az élete első napjaitól kezdve. A kényelmes kiszerelés és a színes csomagolás mind az anyának, mind a kicsinek kellemesebbé teszi a fürdés folyamatát. A bio babafürdető a herbarting.hu webáruház vásárlóinak egyik kedvence.