Védje palántáit madárháló segítéségével

Háló madarak ellen
Háló madarak ellen

Legyen az saláta vagy bármilyen más növény, aminek a fejlődését a madarak képesek meggátolni, érdemes megvédeni. Ilyenkor egyre keresettebb a madárháló, ami gátolja a madarakat abban, hogy szétcsipegessék a friss hajtásokat.

Ez nemcsak a hobbikertészeteknél hasznos, a komoly és nagy gazdaságoknál is kiemelt fontosságot élveznek. A madárháló a színével beleolvad a környezetbe, így esztétikailag nem rontja a kertészet szépségét.

Szerkezetének köszönhetően, az eső és a napfény természetes úton jut el a növényzethez, csupán a madarak nem tudják azt megdézsmálni. A madárháló kiváló megoldás lehet a fák védelmére is, amivel meg lehet védeni az édes gyümölcsöket. A rigók, verebek ugyanis előszeretettel pusztítják az édes körtét és almát, ami különösen zavaró akkor, ha a gyümölcsfa még kicsi, keveset termel.

Látogasson el a kertesz-bolt.hu oldalra és ismerkedjen meg a kiváló minőségű madárháló típusokkal. Térelválasztó és a belátást gátló hálók, paravánok szintén kaphatóak itt, méghozzá nagyon jó áron.