Vajon tényleg tudod, hogyan gondolkodik a Google?

tudod hogyan gondolkodik a Google?
tudod hogyan gondolkodik a Google?

A neten böngészőkben élnek elvárások a gyorsaság, a hasznosság, az átláthatóság és a kényelmesség tekintetében. Ha saját oldalad van, akkor jobb, ha tudod, hogyan gondolkodik a Google ezekről a paraméterekről! Az egyik sarkalatos pont annak fontossága, hogy beszéljenek az adott honlapról és hivatkozzanak rá más oldalak is.

Szintén elengedhetetlen, hogy a keresett szóhoz valóban kapcsolódjon az adott oldal tartalma és az URL-ek tartalmazzanak kulcsszavakat, ezáltal segítve a keresést. Fontos kérdés továbbá, hogy a találati listából rákattintanak-e a keresők, böngésznek-e vagy egyből visszalépnek mást választani, valamint megosztják-e az oldalt miután megkapták a szükséges információt, esetleg igénybe vették a szolgáltatásokat.

Az elköteleződés csak abban az esetben történik meg, ha a felhasználói igényeknek minden tekintetben megfelel a weboldal, vagyis elég gyors, hasznos, átlátható és könnyen kezelhető. Ha tudod, hogyan gondolkodik a Google, könnyebben válhatsz népszerű weboldal tulajdonossá!