Útmutató a buborékos csomagolóanyagokhoz

buborékos csomagolóanyagok
buborékos csomagolóanyagok

Az utóbbi években szépen felvirágzott az internetes kereskedelem, hiszen ez jelenti a vásárlás legkényelmesebb módját. A termékeket, főleg a sérülékenyebb típusokat azonban figyelmesen és megfelelően szükséges becsomagolni, hogy épségben odaérjen a célhoz. A biztonságos csomagfeladásban nagy szerepet játszanak az átlátszó, légpárnás buborékos tasakok.

Természetesen nem pusztán a webáruházak használják ezt a csomagolóanyagot, hanem a termelők, gyártók is, illetve bárki, aki igényesen szeretné becsomagolni a termékét olyan módon, hogy az ugyanakkor látható maradjon. Két- és háromrétegű buborékos tasakok rendelhetőek a buborekfolia.hu webáruházból, ha szükséges, akkor egyedi méretben is.

Érdemes innen beszereznie a csomagolóanyagot, mert ezzel maximális védelmet biztosíthat a termékének, legyen az bármilyen törékeny. A rendelés leadása előtt közölje, hogy mit szeretne belerakni, adja meg a munkatársaknak a csomagolni kívánt termék paramétereit és rövid idő múlva meg fogja kapni a csomagot! A buborékos tasakok kérhetőek ragasztható füllel, de fül nélkül is. A tasakok készülhetnek visszahajtható füllel, amit úgy neveznek, hogy szájeltolásos légpárnás tasak, valamint visszahajtható ragasztócsíkos füllel, vagyis szájeltolásos, kétoldalas gyorslineres ragasztócsíkkal.

A megrendelt tasakok számától, vagyis a mennyiségtől függ a gyártási idő, ami 4-8 munkanap közötti lehet. a termékek felhasználása rendívül sokrétű. Például a háromréteges, nagy buborékos fólia nemcsak csomagolóanyagként használható, hanem az építőiparban is gyakran kerül alkalmazásra, köszönhetően a kedvező tulajdonságainak. Ez ugyanis kiváló pára- és vízzáró jellegű. Hőszigetelésre is ideális ez a speciális termék, mert a normál légpárnás fóliától vastagabb, illetve a rétegszáma is több.

További felhasználási területei közé sorolható, hogy ablakok, fóliasátor és üvegházak szigetelésre is alkalmas. A webáruház termékpalettája igazán bőséges, itt biztosan minden érdeklődő megtalálja a céljainak legjobban megfelelő típust.