Újra itt van az övtáska!

övtáska
övtáska

Emlékszünk még a 80-as évek divatjára? Ha igen, akkor szinte azonnal felsejlik bennünk a korszak egyik emblematikus kiegészítője, az övtáska. Még mielőtt olyanokat mondanánk rá, hogy gáz meg ciki, tegyük fel magunknak azt a kérdést, hogy akkor vajon miért jött újra divatba?

Bizony, a kicsit gúnyosan mondva pocitáska újra itt van, persze megújult formában. Bizonyos ruhadarabok, kiegészítők azért térnek olykor vissza, mivel a maguk idejében igen is kedvelték ezeket az emberek. Az övtáska sem véletlenül újra népszerű kiegészítő. Egy ilyen táska ugyanis roppant praktikus, kényelmes és hasznos. Nem csúszik össze-vissza, mint a többi fajta, nem kell tartanunk, egyszerűen feltesszük a derekunkra és már mehetünk is vele vásárolni, sétálni, kocogni.

Az övtáska nem véletlenül került fel a legismertebb márkák repertoárjára is. A mai megújult darabok pedig kifejezetten sokoldalúak és mutatósak. Kaphatóak férfi és női kivitelben egyaránt, valamint olyanok is, amelyek válltáskaként vagy oldaltáskaként is remekül funkcionálnak. Ön se hagyja ki!