Type-C kábel sok-sok újdonsággal

Kitűnő Type-C kábel
Kitűnő Type-C kábel

Az USB már alapjáraton is hatalmas dolognak számított és kevesen gondolták, hogy a funkcióit lehet még fokozni. Pedig mindig van hová fejlődni, a legjobb példa erre a Type-C kábel. Az USB Type-C egyre elterjedtebb csatlakozás, ami sok-sok újdonságot hoz a felhasználóknak.

A legvonzóbb tulajdonsága, hogy a hagyományos tartozék csatlakoztatási lehetőség mellett, töltéshez is használható. Azt viszont mindenkinek jó tudnia, hogy nem minden Type-C kábel csatlakozó azonos.

Bár egyforma az alakjuk és külsőre nem lehet felismerni a különbséget, de összesen 9 különböző megjelenése létezik. Ilyen például a DisplayPort, Thunderbolt, PCI Express vagy USB 2.0.

A Type-C kábel egy roppant modern eszköz, amit érdemes beszerezni, hiszen a kétoldalas kialakítás igen praktikus, a felhasználása univerzális, de a kétirányú tápellátás sem elhanyagolandó szempont. Ez az okos kis kütyü pedig széles választékban megrendelhető a smartdiszkont.hu webáruházból, ahol mind a kínálat, mind pedig az árak igazán szuperek.