Trekking kerékpárok az egész családnak

Bicikli túra

Amennyiben hosszabb útra indulnánk két keréken, akkor jól nézzük meg, hogy minek a nyergébe pattanunk fel! A trekking kerékpárok ideálisak ebből a szempontból, mert számos állítási lehetőség áll a rendelkezésünkre.

Az ülés komfortos és természetesen állítható, ugyanez a helyzet a kormányszárral. Minél kényelmesebb testhelyzetben tekerünk, annál nagyobb távot lehet megtenni és biztosan nem fogunk hamar elfáradni. Sok esetben a rosszul kiválasztott vázméret az, ami miatt a kerékpáros hamar fáradni kezd.

A trekking kerékpárokon megtalálható minden, amire csak szükségünk lehet egy nagyobb út során. A csomagtartónak köszönhetően, nem kell otthon hagynunk semmit. Akár egy kisebb sátor is elfér rajta. A bringatáskák beszerzésével pedig magunkkal vihetünk mindent, amire egy több napig tartó túra alkalmával szükségünk lehet.

A trekking kerékpárok igazán sokoldalúnak számítanak, mert könnyen veszik az akadályokat az aszfalton és a földes utakon egyaránt. Bármilyen kirándulást remekül fel lehet dobni egy bringatúrával, hogyha kéznél vannak a trekking kerékpárok.