Tekintse meg a Technical kandalló felhozatalt!

Technical kandalló
Technical kandalló

Még az ősz vége előtt érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen új fűtési rendszer lesz beiktatva, a kényelem kiszolgálása érdekében. A folyamatosan bővülő kínálat ellenére, megéri a múltból itt maradt és alapjaiban felújított megoldások mellett döntenie. Ebben fog segíteni a Technical kandalló széles választéka.

A PanTech, PanAqua és PanTherm tűzterek alapvetőn 5-7 év garanciával rendelheti meg, többféle teljesítményben. Még a nagyobb kazánok kapacitásával is vetekedő betétek olyan előnyöket nyújtanak, amit egyetlen más fűtőalkalmatosság sem. Ez pedig a kiváló látvány. A Technical kandalló valódi élményvarázst csempész a nappaliba vagy a hálószobába.

A fontos tűzvédelmi előírásoknak megfelelő készülékek meggátolják a füst visszaszivárgását és a parázs kicsapódását. Nem lesz könnyű dolga a választás során, amennyiben az elhatározás megszületett. Ha szeretné közelebbről is megismerni a Technical kandalló felhozatalt, akkor arra módja van személyesen. Látogasson el a bemutatóterembe és találja meg a leginkább kedvére való típust!