Szobafoglalás pár órára a szerelem hevében égő pároknak

Budapest szobabérlés

Biztosan veled is előfordult már, hogy a szerelmeddel szerettél volna egy romantikus éjszakát eltölteni, azonban hotelbe semmiképpen sem akartál megszállni. Éppen erre találták ki a búvóhelyeket. Rögtön eszedbe is jutott valaki? Foglalj szobát Budapesten, és élvezzétek a minőségi, kettesben eltöltött időt! Ha már hallottál erről vagy esetleg van egy ismerősöd, aki segíteni tud ebben, hiszen ismer egy tulajdonost, aki ezt a lehetőséget mindig garantálni tudja a klienseknek, igenis a lehető leghamarabb élned kell a lehetőséggel.

Foglalj szobát és mutasd meg a szerelmednek, hogy mennyire fontos neked a romantika, a szenvedély, a meghittség és persze a luxus környezet! Ezzel biztosan leveszed majd a párodat a lábáról. Foglalj szobát a Corvin sétányon, ahol nem csupán a csodálatos lakás adott, hanem a kiváló kilátás is! Ezt leginkább a fiatalok szeretik, akik szívesen hallgatják a város ezen részének a nyüzsgését. Ez itteni exkluzív, igényes találkahely tökéletesen megfelel azoknak a pároknak, akik egy buli után nem akarnak elválni egymástól, hanem szeretnék az éjszakát valóban felejthetetlenné tenni. Foglalj szobát és tedd az estét egyedivé!

A Corvin búvóhelyen klimatizált helyiségek várnak és minden megtalálható benne, ami az idilli pillanatokhoz szükséges. Az elegáns, tágas terű nappali és erkélykapcsolatos kialakítású hálószoba áll a rendelkezésetekre. Természetesen adott a friss, illatos ágynemű, a vezeték nélküli internet, a nagy Full HD tévé és persze az a tágas kád, amiben egy fárasztó buli után kicsit megmártózhattok. Foglalj szobát és érezd magad igazán otthonosan a szerelmeddel!

A vizes helyiségben tusfürdők és törölközők is találhatók, hölgyeknek és uraknak egyaránt. Nem kell tehát azon aggódj, hogy a buli után hogyan fogsz letusolni vagy éppen mivel fogsz megtörölközni. A szerelmi kuckóban minden adva van, hogy az éjszaka tökéletes legyen és ne fejeződjön be magányosan. Foglalj szobát akár egy órára, egy egész éjszakára vagy egy teljes hétvégére! A Corvin kuckó fiatalos környezetben található és saját garázzsal rendelkezik. Ezért adottak a diszkrét pillanatok.