Sűrű szövésű Gabardin anyag lakástextíliákhoz

gabardin anyag
Gabardin anyag

Miután az otthonát berendezte, érdemes figyelembe venni, hogy mivel lesz igazán teljes az összkép. A hiányérzetet a legtöbb esetben a lakástextilek tudják orvosolni, a különféle díszpárnák, takarók, függönyök, stb. De milyen méterárut érdemes beszerezni erre a célra?

Ha már ezen gondolkodik, akkor jövünk is a válasszal: Gabardin anyag! Ez a zakószövethez hasonló, sűrű szövésű textília tökéletesen megállja a helyét, mint sötétítő, falvédő, ruhatartó zsák, dísztakaró vagy díszpárnahuzat.

Bár a Gabardin anyag könnyen vasalható, azért érdemes nedves anyagot ráhelyezni vagy gőzölő funkcióval használni a vasalót a ráncok eltűntetésekor. Mosásnál is oda kell figyelni a hőfokra, a 40 bőven elég. A forróbb víz esetében hamar elkezd bolyhosodni a Gabardin anyag, az pedig idővel egyáltalán nem lesz kellemes látvány.

Rengeteg színben kapható, így valóban széles felhasználású termék lehet annak, aki fel szeretné dobni az otthonát. A Piramisfüggöny csapata a szürke, a sárga, a krém, a narancs, a piros, a kék, valamint a zöld számos árnyalatát biztosítja az érdeklődőknek, így akár többet is lehet venni és kombinálni az ellentétes vagy éppen rokonszíneket.

Bár sötétítőként is remekül funkcionál, ha kimondottan erre a célra keres méterárut, érdemesebb a függönyök kategóriáját alaposabban szemügyre venni. A lapfüggöny webáruház felhozatalában ugyanis keskenyebb és szélesebb panelekkel is rendelhet függönyt, esetleg fényáteresztő vagy blackout változatokat.

A lapfüggöny webáruház különlegessége az is, hogy 2 vagy 3 soros karnisokra is fel lehet tenni ezeket a paneleket, így nem kell megválni tőle akkor sem, ha modernizálja az otthonát. A fényáteresztő változatok rendszerint mintásak és világos színűek, a szalagok végébe merevítők kerülnek, így mindig egyenesek, kifeszítettek maradnak.

Kapható sötétítőnek való változat is, amivel tökéletesen be tudja árnyékolni a helyiséget. A lapfüggöny webáruház eme termékeit leginkább a hivatalok és cégek vásárolják, de egyre divatosabb a magánlakásokban is.