Strapabíró Kübler modellek

Kübler
Kübler

A legtöbb munkaterületen kötelező valamilyen munkaruha viselése. Sok esetben az építkezéseken, útépítésen, különféle szerelőműhelyekben első a biztonság. A Kübler minőségi termékei védelmet biztosítanak, kényelmesek és egyben praktikusak is.

Többféle anyagból készülhetnek az adott körülményeknek megfelelően. Amiben viszont egytől-egyig megegyeznek, az a strapabíró kivitel. A Kübler munkaruhák tervezésénél fontos szempont volt a kényelem.

Jól szellőző anyagokra volt szükség és olyan megvalósításra, ami egyáltalán nem gátolja a viselőjét a mozgásban. A sok zsebnek köszönhetően, mindig kéznél lesznek a különféle eszközök, apróbb alkatrészek. A gumis derék szintén növeli a komfortérzetet, elvégre több órányi munka után sem szabad kényelmetlenné válniuk a Kübler munkaruháknak.

A kantáros nadrágok a szakipari munkák során előnyös viseletnek számítanak. A fontos újítások közé tartoznak a retesszel biztosított terhelési pontok, illetve az ütés- és hőálló kantárcsattok. A kényelmes és biztonságos munkavégzés a Kübler munkaruhákban nem lehet kérdéses.