Sokat segíthetsz magadon egy elektromos ágvágóval

elektromos ágvágók
elektromos ágvágók

A fák minden kert és udvar ékességei. Természetesen ahhoz, hogy azok mindig gyönyörűek legyenek, fontos a törődés és odafigyelés. Rendkívül felhasználóbarát működésüknek köszönhetően hamar népszerűek lettek az elektromos ágvágók. Ezekkel valóban egyszerűen lehet megigazítani azokat az ágakat, amelyek túl nagyok vagy épp nem szükségesek.

Akkor mindenképp elengedhetetlen ez a masina, amikor le kell vágja az ember a magasan lévő ágakat. Az emaki.hu oldalon számtalan ilyen termék áll rendelkezésre. Mivel az elektromos fajta roppant modern, nagyon környezet- és felhasználóbarát, nem is meglepő, hogy a vásárlók döntő többsége ezt választja.

A magassági ágvágó kitűnő választás, ugyanis ez 200 – 280 cm közötti tartományban állítható teleszkópos nyél segítségével eléri a magas fák koronáját is. A kifogástalan teljesítményről pedig a 750 W teljesítményű elektromos motor és a jó minőségű amerikai lánc és láncvezető gondoskodik. Ezeknek köszönhetően a munka valóban kiváló.

A láncvezető hossza nem mellesleg 30 centiméter. A lánc mérete 3/8”, 1,3 mm. Mivel a gyártáskor a szakemberek és tervezők a legjobbra törekedtek, ezért a szerszám csakis kiváló minőségű alapanyagokból épül fel. Ennek hála az ágvágónak nagyon jó a stabilitása, és kevésbé fáradságos a munkavégzés vele.

A gépbe biztonsági elemeket is beépítettek a szakértők. Ilyen például a láncfék, a vezeték feszülését megakadályozó fül és sok egyéb eszköz, ami valóban korszerűvé teszi ezt. A gép automatikus lánckenéssel is rendelkezik. Az olajszint könnyen ellenőrizhető az átlátszó jelző segítségével.

A szerszámnak egyik fő pozitívuma mindenképp a csekély súlyban rejlik. Mivel ez alig nyom többet, mint 3 kilogramm, ezért könnyen lehet alkalmazni a nehezebben elérhető helyeken is. A vágórész szöge 0 és 40 fok között állítható, így megkönnyítve a munkát.

Akinek tehát szüksége van egy olyan masinára, amivel végre remekül lehet dolgozni, kétségtelen, hogy ebben megtalálja mindazt, amit régóta keres. Érdemes ellátogatni az emaki.hu weboldalra és beszerezni a kifogástalan produktumot.