Sokat segíthet a Kiégett anyák kézikönyve

kiégett anyák kézikönyve
Kiégett anyák kézikönyve

A szülők mindig a legjobbat szeretnék adni a gyermeküknek, ezzel a törekvéssel nincs is semmi baj, csak akkor kezdődik a gond, ha például az édesanya ezt a mítoszt a saját élete feladásával igyekszik megteremteni. Pedig ez nem jó neki, de a férjének és a gyermekeknek sem. Dr. Sheryl Ziegler Kiégett anyák kézikönyve című művét tanácsos elolvasnia minden édesanyának, aki meg akarja előzni az előbb-utóbb bekövetkező kiégést.

Pozitív iránymutatással segít ez a kiadvány boldog anyává válni, hiszen kizárólag így lehet boldog csemetéket felnevelni. Ajánlott a könyvben olvasható praktikus tanácsokat megfogadni, hiszen a mindig fáradt, kimerült anya csak elszomorítja a kicsinyeit, bár ez nem mindig látszik rajtuk, de érzik, hogy valami nincs rendben.

Az, hogy az édesanya mindig mindenből a tökéletest akarja, pusztító hatású lehet, szorongást és stresszt hoz létre. Ezt hivatott megelőzni a Kiégett anyák kézikönyve, az amerikai pszichoterapeuta doktornő kiadványa. Olvassa el Ön is és neveljen boldog gyermekeket!