Saffortszéf elérhető áron

Strapabíró széf

Mini széfekkel bizonyára már mindenki találkozott, aki valaha járt hotelszobákban, panziókban. Kiválóan alkalmasak a kisebb értékek megőrzése céljából.

Ebből kifolyólag, az otthoni használatuk is kifejezetten előnyösnek számít. A Saffortszéf kicsi méretéből adódóan, tökéletesen alkalmas fényképek, dokumentumok, kézifegyverek, illetve kevesebb pénz tárolására. Legyen szó bármilyen biztonsági ajtóról, egy illetéktelen behatoló előbb-utóbb kifoghat a zárrendszeren.

Ne könnyítsük meg a dolgát! Az értékeinket célszerű a Saffortszéf valamelyik típusába elzárni. Így már nem kell attól tartanunk, hogy az értékeink eltűnnek a távollétünkben.

Egyszerűen elhelyezhető, illetve mozgatható. A kicsi méret ne tévesszen meg senkit. Egyáltalán nem könnyű feltörni, viszont annál könnyebb használni az elektromos kódrendszerét. A Saffortszéf akkor igazán biztonságos, hogyha egy kevésbé feltűnő helyen van elhelyezve a lakás valamelyik pontján. Így a tolvajnak nemcsak a kinyitásával kell bajlódnia, hanem a megtalálásával is.