Rövid ismertető a Wilo Yonos Pico 25/1-6 keringető szivattyúról

Wilo Yonos Pico
Wilo Yonos Pico

A központi fűtésrendszereknél elengedhetetlenek bizonyos kellékek, amelyek nélkül a rendszer működése egyszerűen ellehetetlenülne. Ha megbízható fűtési keringető szivattyúra van szükségünk, válasszuk bátran a Wilo Yonos Pico 25/1-6 készüléket!

Amennyiben valakinek nem sokat mond a nagy hatásfokú Wilo Yonos Pico 25/1-6 elnevezés, akkor annak annyit kell tudnia alapvetően a készülékről, hogy a 25-ös jelölés a menetes csatlakozás DN 25 jelzője, az 1-6 pedig a minimális és a maximális szállítómagasság kifejezése m-ben. A gépezet csatlakozófeszültsége 230 V.

Járókereke műanyag, szivattyútengelye nemesacél. Súlya 2,2 kg. Közeghőmérséklet tekintetében -10 °C és +110 °C között használható. Bármilyen hasonló jellegű szerkezet beüzemelése előtt fontos lépés a használati utasítás figyelmes elolvasása. A Wilo Yonos Pico 25/1-6 esetében sincs ez másképp.

Ha valamiért nem rendelkezünk a masinához tartozó beépítési és üzemeltetési füzettel, az interneten bármikor elérhetjük azt pdf formátumban. Így annak hiánya esetén akár le is tölthetjük magunknak.