Repülőtéri parkolás transzfer ajánlattal

Repülőtéri parkolás transzferrel
Repülőtéri parkolás transzferrel

A nyaralások egyik igen stresszes része az oda- és a hazajutás. Szerencsére létezik olyan kényelmes és biztonságos lehetőség, mint a repülőtéri parkolás, ami ráadásul extra szolgáltatásokkal is kiegészül. A Vecsésen található parkolóház széles szolgáltatás-palettával rendelkezik és többféle ajánlattal is készült annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az árban és lehetőségekben is legmegfelelőbb típust.

A szolgáltató az ingyenes transzfert légkondicionált kisbuszokkal végzi és ajánlja mindenkinek, aki igénybe veszi a repülőtéri parkolás szolgáltatását.

A várakozási idő sohasem hosszú, így a megterhelő és unalmas repülőút után nem kell sokat várni arra, hogy ismét otthonos környezetben találjuk magunkat. A parkoló teljes területe kamerákkal megfigyelt, így a gépjármű garantáltan biztonságban lesz a nyaralás teljes időtartama alatt.

A repülőtéri parkoláson kívül, kedvezményes árú bőröndfóliázással is készültek, így azon sem kell stresszelni, hogy a csomagunk megsérül vagy illetéktelenek kinyitják.