Pöttyös ruha, az örök klasszikus

pöttyös ruha
pöttyös ruha

A változó divatirányzatok forgatagában mindig voltak és lesznek olyan modellek, motívumok, amelyeket ugyanolyan jó érzés napjainkban viselni, mint egy évszázaddal ezelőtt. A pöttyös ruha egyértelműen kiállta az idők próbáját, hiszen nemcsak a hajdani kislányok öltötték örömmel magukra, hanem ma is készülnek belőle új darabok, a népszerű világmárkák égisze alatt.

A kifogástalan minőségű gyerekruházati cikkeiről híres spanyol Mayoral márka idei felhozatalából sem hiányzik ez a kedves, játékos mintázat.

Forró, nyári napokon egyszerre kényelmes és elegáns viselet a keresztpántos, hátul nyitott, alul fodros, nagy fekete pöttyös ruha. Ez a 10–14 éves korosztálynak szóló árucikk több méretben is megtalálható a libelula.hu internetes boltban és kiszállítására legfeljebb 1 napot kell várni a megrendelés után.

A webáruház kínálatából, a pöttyös ruha mellett, a szintén örök klasszikusnak számító csíkos, illetve virágmintás modell sem hiányzik, ami mind a hétköznapokban, mind a jeles alkalmakra szintén tökéletes választás.