Nagyon ízletes a Panyolai pálinka

Panyolai pálinka

Hazánk mindig is híres volt az egyedülálló pálinkáiról, amelyek az egész világon kedveltek. A külföldiek szerint például ellenállhatatlan a Panyolai pálinka, amelyik a Panyolai Szilvórum igazi kincse. Ez a főzde Szatmár-Bereg megyei síkság folyókkal ölelt mezején található, és éves szinten nagyon sokan látogatják, nem csupán hazaiak.

Miben rejlik a Panyolai pálinka titka? Egyértelmű, hogy az évtizedes hagyományok és a pálinkamesterek szaktudása garantálja azt az italt, amelyik minden téren sajátos. Természetesen manapság a hagyományok vegyülnek a modern megoldásokkal, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy még könnyebb és egyszerűbb a mestereknek előállítani a páratlanul finomitalt.

A Panyolai pálinka előállítása során a gyümölcsök begyűjtésétől a palackozásig, nagy arányban kézi munkát használnak a szakemberek. Ennek is köszönhető a magas minőségű, igazán különleges nedű. Akik kóstolták már ezt, bátran állíthatják, hogy a Panyolai pálinka hazánk egyik legegyedibb és legfelejthetetlenebb ízvilágot garantáló itala. Ez megvehető az idrinks.hu oldalon.