Mindenki szereti a thermo géllakkot

fixálásmentes fényzselé
fixálásmentes fényzselé

A körömdíszítés is nagyon modern lett a 21. században, ezért az érdeklődők számtalan opció közül válogathatnak. Ott van például a fényezést tartósabbá, erősebbé és fényesebbé varázsoló fixálásmentes fényzselé, amelyik mindenképp megér egy esélyt.

Ennek az egyik jó tulajdonsága az, hogy a gél lakk időtálló fényű és kopásálló lesz, illetve hosszabb idő után sem kezd a színe sárgássá válni. Továbbá nem levegősödik, illetve a repedezéstől sem kell tartani. A fixálásmentes fényzselé mellett szól az is, hogy ezt nem szükséges rögzíteni, és még így is leoldható, ha arra kerülne sor.

Ez használható zselés műköröm megerősítésére, fedésére egyaránt. Ezzel fixálni lehet különféle körömdíszeket, akárcsak strassz köveket, egyedi ékszereket, illetve akril hatású matricákat egyaránt. A fixálásmentes fényzselé akkor váltja be igazán a hozzá fűzött reményeket, ha az utolsó réteg műköröm alapanyag után kerül fel.

Ez kell tehát az utolsó rétege legyen a körömdíszítésnek, de nem szabad túl vastagon felvinni. A fixálásmentes fényzselé az UV lámpa alatt hatékonyan megköt. Ha pedig el akarja távolítani az ember, akkor érdemes egy tippleoldóval próbálkozni.

Emellett nagyon kedvelt a színváltoztató, vagyis a sokak által biztosan ismert thermo géllakk is. Kétség sem fér hozzá, hogy ezt azért szeretik olyan sokan, mert a hőre, hidegre és melegre egyaránt változtatni tudja a színét. Ez nyáron és télen nagyon divatos, amikor is elég nagy hőmérsékletkülönbségek vannak ahhoz, hogy a színváltoztatás végbemenjen.

A thermo géllakk melegben például 31 foknál már megváltoztatja a színét. A hidegben pedig elég a 7 Celsius-fok is, hogy ez megtörténjen. Bizonyos shopokban a lakkoknál külön jelölve van, hogy milyen szín jelenik meg hidegre vagy melegre.

A hőmérséklet változáshoz elegendő bemenni például nyáron egy klimatizált helyiségbe. Sőt, télen a meleg vizes kézmosás is előidézheti a változást. De akár a fürdőkádban is megtapasztalhatja a hölgy ezt a nagyon speciális hatást. Számtalan érdekes színű, igazán esztétikus thermo géllakk megvásárolható a Mona Beauty Shop internetes áruházban.