Minden, amit a nyitásérzékelőről tudni kell

nyitásérzékelő
nyitásérzékelő

A körülöttünk lévő világ nem biztonságos hely. A családi otthon és az értéktárgyak védelmét már nem elég a jól bevált, hagyományos eszközökkel biztosítani, mint a heveder, a biztonsági ajtó vagy a nyílászárókra külsőleg felszerelt rács. Ajánlatos mindig egy lépéssel a betörők előtt járni, a nyitásérzékelő pedig remek lehetőséget ad erre. De mi is pontosan a szóban forgó eszköz?

Nos, a technológia folyamatos fejlődése lehetővé tette az elektronikus védelmi eszközök széles spektrumon való elterjedését. A nyitásérzékelő ezen készülékek egyike. A berendezés az ingatlan nyílászáróira kívülről kerül rá és már az esetleges behatolás pillanatában jelez a hatóságoknak, bekapcsolva a házban található riasztót.

A szakemberek azt tanácsolják, ha a nyitásérzékelő megvásárolásán gondolkodunk, érdemes minden ablakra és ajtóra beszerezni azt, főleg ha azok könnyen hozzáférhető helyen vannak. Amennyiben több információra van szüksége a nyitásérzékelő beszerelésének a módjairól, keresse az Alarmdirectet bizalommal!