Milyen árakon dolgoznak most a budapesti szemészek?

Budai Szemészeti Központ
Budai Szemészeti Központ

Ha látásvizsgálatra, egy általános szűrővizsgálatra vagy akár lézeres szemműtétre lenne szükség, a korszerű gépekkel felszerelt szemészeti magánrendelőkben tapasztalt szakemberek várják a pácienseket. A Budai Szemészeti Központ (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.) weboldala alapján könnyebben tájékozódhatsz az árakról.

A szakrendeléseken segítenek az adott szemészeti problémára a legjobb megoldást megtalálni, és hasznos információkkal ellátni a pácienseket. Az egyes szemészeti klinikák szolgáltatásairól és árairól a magánrendelők weboldalain könnyen tájékozódhatunk, Budapesten egy lézeres szemműtét a beavatkozástól függően 400 000 és 700 000 Forint között mozog.

A Budai Szemészeti Központ a szemműtét mellé 5 év újra kezelési garanciát ad. Az egyes lézeres szemműtét típusok rövid leírását, összehasonlítását is megtalálhatjuk a Budai Szemészeti Központ weboldalán. Természetesen részletfizetésre is van lehetőség, ilyenkor fix kamatozású kölcsönnel, egy bizonyos összegű kezdőrészlet befizetése után, a meghatározott ideig, havonta kell a fennmaradó összeget kifizetni.

A szemészeti klinikákon lehetőség van szemüveg felírására, éjszakai kontaktlencse készítésére, továbbá terhesgondozáshoz, jogosítványhoz, munkaalkalmassági vizsgálatokhoz igazolás vagy szakvélemény kiadására is. Ezek árairól szintén tájékozódhatunk a budapesti magánrendelők weboldalairól. Sok esetben a weboldalakról letölthető kuponok beválthatók szemműtétek vagy szemüveg vásárlása esetén.

A szürkehályog műtétek, a látásjavító műlencse műtétek, a zöldhályog kezelés, a könnyezés miatti beavatkozások, az egyes szemhéjkorrekciós műtétek mind elvégezhetőek a magánrendelőkben, ahol előre egyeztetett időpontban, a pácienseket igényes környezetben fogadják. A külföldről érkező páciensek számára is van lehetőség akár műtéti beavatkozások elvégzésére is, a Budai Szemészeti Központ által biztosított szálláshelyek elérhetők a műtétet követő felépülés idejére is.