Miért van szükséged a copaiba olaj áldásos hatására?

copaiba olaj
copaiba olaj

Szeretnéd támogatni az egészséged? A copaiba olaj kiváló választás. Az elsősorban Brazíliában őshonos, csodálatos fából kinyert nedűt épp úgy csapolják, mint a jól ismert kanadai juharfákat. A copaiba olaj egy rendkívül különleges és egészséget támogató termék, amit lékeléssel nyernek ki, és egy hosszú folyamat során a felére redukálnak vissza.

Ez az olaj az emberi sejtállományra és az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása miatt rendkívül értékes. De csak akkor, ha teljesen tiszta forrásból származik. Ez esetben ugyanis az emberi test endokrin rendszerét is jótékonyan segítheti. A doTERRA copaiba olaj egyedülálló termék a piacon, mert nemcsak egyetlen termőhelyről származó olajat tartalmaz.

Az Amazonas vidékének legjobb termőterületeiről származó, összesen négyféle olaj keveréke kerül bele az üvegcsékbe. Az olajak a doTERRA által folyamatosan felügyelt termelésekből származnak. A cég arra is odafigyel, hogy munkát adjon azoknak az embereknek, akik a termőterületeken élnek, illetve, hogy az olaj lecsapolása ne járjon természetkárosítással. Ha egy természetes, különleges, egészséget támogató illóolajat keresel, a copaibában nem fogsz csalódni.