Leegyszerűsítette a mezőgazdaságban a munkát az előmetsző

előmetsző
előmetsző
A mezőgazdaság gépiesítésének, automatizálásának köszönhetően nagy teher került le a szakemberek válláról. Nagymértékben növelte a hatékonyságot az előmetsző is, aminek a legfontosabb szerepe, hogy a lombok önárnyékolása a lehető legkisebb mértékű legyen. Persze nem mindegy, hogy milyen modellt választ a szakember.
Pontosan tudni kell, hogy mik az igények. Rengetegen helyen például hibátlanul teljesít és maradéktalanul beválik a VBC BiF BILAMA alternáló kaszakaros előmetsző. Ennek a zártszelvényű központi vázán találhatók azok a függesztő részek, amikhez a kaszakarokat lehet felszerelni. Az előmetsző kasza karjait, amik vízszintes és függőleges irányban is dolgozni tudnak, egy sajátos hidromotorral mozgatják.

A BILAMA gyártó figyelt arra, hogy minden problémára meg tudja adni a megoldást, ezért két típusú csonkázót is gyártott. A BASE modell, ahogy a neve is mutatja egy alapfelszereltségű előmetsző szerkezetet takar. Ezzel szemben egy teljes felszereltséggel büszkélkedő típus minden állíthatósága hidraulikus és saját elosztójáról vezérelhető.