Látogasson el az ország híres pezsgő pincészetébe!

Pezsgő pincészet

Néhány vállalat nem feltétlenül enged be látogatókat a székhelyükbe. Ez természetes, hiszen senki sem szeretné, ha a termelést bárki is hátráltatná, illetve kifogásokat találjanak bizonyos termékekben. Az országban lévő ismert pezsgő pincészet kitárja a kapuit a kíváncsiskodók előtt.

A pezsgőrajongók nyilván tudják, hogy Budafokon található az ország vezető pezsgőgyára, aminek bizony szép története van. Ezt idén nyáron megtekinthetik, hiszen minden hónap első szombatján, a Törley pezsgő pincészet tárt karokkal várja a látogatókat! Nemcsak a múltban felhasznált eszközöket és technikákat lesheti meg, hanem a cég történetéről is sokat megtudhat.

Továbbá, Törley József családfáját is megismerheti közelebbről és számtalan egyéb programon vehet részt. A pezsgő pincészetbe látogatás alkalmából megkóstolhatja a kifinomult italokat, amiket a jegy már tartalmaz. További részletes információkért látogasson el a Törley honlapjára, ahol a jegy árát is megtekintheti. Igazán remek szórakozást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt!