Közkedveltnek számít a whiskey

Whiskey
Whiskey

Minden üveg egy-egy folyékony, borostyán színű kincset rejt. A gondosan elkészített whiskey már-már eszmei értékkel rendelkezik. Lehet skót, amerikai, ír vagy japán, mindegyiknek megvan a maga varázsa. Nem csoda, hogy minden nemzet a sajátjára esküszik.

Ezen belül természetesen még nagyon sokféle whiskey különböztethető meg. Sokakat megtéveszt a kétféle betűzés, hiszen vannak, akik elhagyják az „E“ betűt, míg mások whiskey formában írják.

A lényeg mindkét esetben ugyanazt jelenti. A lepárlás, illetve a tölgyfahordóban történő tárolás során rengeteget változhatnak az ízek. Ezek már sokkal kirívóbb különbségeket jelentenek a gabonapárlatok között. Mára már az egész világon elterjedté vált.

A fent említett nemzetek közül, számos ország is büszkélkedik kiemelkedően minőségi whiskey márkákkal, mint például India, Németország és nem utolsósorban Kanada. A webáruház igyekezett minél színesebb kínálatot kialakítani annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő változatot, persze nagy hangsúlyt fektetve a különlegességekre.