Környezetbarát megoldás a Makita akkumulátoros fűnyíró

Makita akkumulátoros fűnyíró
Makita akkumulátoros fűnyíró

Elképesztően sokat fejlődtek az elmúlt 10 évben a fűnyírók. Manapság már nem csupán a kábeles és benzinmotoros, hanem az akkus modellek is megvehetőek, amelyek ugyanazt a teljesítményt garantálják, mint az előbbiek. Remek választásnak bizonyul a Makita akkumulátoros fűnyíró, amivel gyorsan, igazán hatékonyan le lehet nyírni a füvet a kertben.

Miért is válik be ez a gép olyan sok mindenkinek? Az akkumulátorral bíró változatok egyik fő pozitívuma mondjuk a benzines fűnyíró gépekkel szemben, hogy a működésük sokkal csendesebb. Ez nem fogja zavarni a lakókat, szomszédokat és a ház mellett elhaladó személyeket sem. Az Makita akkumulátoros fűnyíró még vasárnap reggel is nyugodtan használható.

Másik jó tulajdonsága az, hogy ez után nem kell szinte folyamatosan benzines kannával szaladni és a zsinór rángatása sem okoz gondot, hiszen ugye az nincs is. A Makita akkumulátoros fűnyíró minden téren a leginkább környezetkímélő választás. Biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeket a DLM460Z Makita akkumulátoros fűnyíró, amelyik időtálló, erős és megbízható.