Kismama esküvői ruha keresés Budapesten: milyen szempontok alapján érdemes választani?

Kismama esküvői ruha
Kismama esküvői ruha

Ha kismama vagy és esküvőn vagy nagyobb családi eseményen kell részt vegyél, az alkalomhoz illő ruhára lesz szükséged. A bboom.hu linkre kattintva többféle kismama esküvői ruhát is összehasonlíthatsz egymással. Számos ruha közül választhatod ki a leginkább megfelelőt, ami színben és stílusban is harmonizál az egyéniségeddel. Ezek a ruhák úgy lettek kialakítva, hogy a kismamák megváltozott testalkatához idomuljanak, ugyanakkor a kényelmi szempont mellett, a jó megjelenés, az elegancia se szenvedjen hiányt.

Az élénk színeket, gazdag dekorációt kedvelőknek bő választék áll rendelkezésükre, de a visszafogottabb modelleket előnyben részesítők szintén találnak kedvükre valót. A Mivana kismama csipke ruha egy kellemes barackszínű modell, rövid ujjú, csipkés felsőrésszel, aminek elasztikus anyaga kényelmessé teszi a viselését. A szoknya midi hosszúságú, lenge szabással, enyhén áttetsző felső részből és kellemes anyagból készült alsó részből kialakítva.

A szabásvonala lehetővé teszi, hogy a szülést követően is viselhesd. Ez az ízléses, vidámságot sugárzó ruha 22 990 Forintért a Tiéd lehet. Hasonló modell elérhető fehér, hosszú ujjú változatban, szatén szalaggal kiegészítve. Az elegáns csipke felsőt különlegessé teszi a hátán található diszkrét gombsor. A szoknya libbenős és bokáig ér. A rugalmas anyag szintén alkalmassá teszi a szülés utáni használatra. Ez a modell kedvezményes áron, 20 000 Forintért megvásárolható. Ugyancsak hosszú ujjú az a csipke alkalmi ruha, ami szoptatós megoldással lett kialakítva és elegáns színben, 24 990 Forintért kapható.

Ugyanennyiért lehet hozzájutni hófehér csipkés, szoptatós funkcióval ellátott, rövid ujjú menyasszonyi kismama ruhához, ami esküvőre, fotózásra, de más exkluzív alkalmakra is kitűnő választás. A különleges színek kedvelőinek ajánlott a New Mivana cap korall színű kismama ruha. Ez rugalmas csipkéből készült, ami lazán követi az alakot. Árleszállítással csupán 14 000 Ft. Attól, hogy áldott állapotban van egy nő, még lehet ugyanolyan csinos, mint bárki, csak a megfelelő öltözéket kell felvennie.