Kinek illik a fehér harisnya?

fehér harisnya
Fehér harisnya

Talán nem fognak sokan vitatkozni azon megállapításunkkal, hogyha létezik különleges élethelyzet vagy esemény, az bizony a házasságkötés lesz. Éppen ezért lesz nagy jelentősége annak, hogy a fehér harisnya milyen típusú, amit kiválasztunk a nagy napra.

Ez ugyanis egy soha vissza nem térő alkalom, hogy megtiszteljük egyrészt magunkat, másrészt a szívünk választottját egy igazán különleges darabbal. Sok esetben ez a ruhanemű bekerül a családi antikváriumba, hiszen maradandó, soha vissza nem térő emlékeket képes visszahozni a látványa. Sokan vannak, akik kifejezetten az egyszerű darabokra esküsznek, míg mások szeretik a különleges mintákat, csipkés díszeket, mondván, hogy nem látható a nap nagy része során.

A viselőjének viszont tökéletes magabiztosságot tud kölcsönözni, ha érzi, hogy egy kivételesen csinos darab van éppen rajta. A szóban forgó darab beszerzése történhet számtalan módon, de sok esetben a barátnők is meglepik az ünnepelt hölgyet egy csodás fehér harisnya példánnyal, hiszen ennek is megvan a varázsa.