Készletben rendelhető gázolaj szivattyú

Hatékony szivattyú

A gázolaj szállítása fontos feladat, ám ehhez speciális eszközökre van szükség. A gázolaj szivattyú tökéletesen eleget tesz ennek a feladatkörnek, mivel a használatával egyszerűbbé válik a szállítása és elosztása.

A szivattyuwebaruhaz.hu oldalon, választható akár komplett szett is, ami tartalmazza a gázolaj szivattyút, a szívó és nyomótömlőt, illetve az adagolópisztolyt. Ezeket a szetteket szivattyú nélkül is meg lehet vásárolni, kifejezetten kedvező áron, minőségi kivitelben.

Az ipari felhasználásra az alumíniumból készült pisztoly ajánlott. A gázolaj szivattyú kifejezetten jól jön a járműflottával rendelkező cégeknek. Mivel a modern technológiájának köszönhetően, a felszívott folyadék nem érintkezik a motorral, ezért a használata során egyáltalán nem keletkeznek vesztességek.

A Tellarini termékek nemcsak gázolaj szivattyúzásához használható. Az olyan folyadékok is alkalmazható, mint a bor, sör, tengervíz, sőt, a tejhez is. A szivattyút ajánlott egy mechanikus átfolyás-mérő órával is felszerelni.