Ismerjük meg a pontos Tatratea árat!

Tatratea ár
Tatratea ár

Gyakran nem is gondolnánk, hogy milyen különleges készítmények léteznek, egészen addig, amíg elénk nem kerül valamelyik ezek közül. Érdemes például kideríteni, hogy pontosan mit tartalmaz a Tatratea ár? Természetesen egy italkülönlegességet, de azon belül egy olyan receptet alapján készült finomságot, aminek a kipróbálása mindenképpen megéri a kiadott összeget.

A gyógynövények és tea keverékéből előállított likőrt a Karloff szlovák cég készíti, a Magas-Tátra hegyeiből származó részletes leírások alapján. A Tatratea ár változhat annak függvényében, hogy milyen alapanyagok kerülnek a palackba, de ugyanakkor meghatározó az alkoholtartalom és természetesen a kiszerelés nagysága is.

A melaszból készült bódító adalék és a több hónapos tölgyfahordós érlelés megteszi a hatását, aminek eredményeképpen évente több 100 000 üveg kerül értékesítésre. A Tatratea ár hihetetlenül széles skálát ölel fel, de a kiadásunk megtérül, hiszen olyan aromavarázst tapasztalunk iszogatás során, amilyenhez eddig még nem volt szerencsénk.