Ilyen szemhéjplasztika árakra számíthat most

szemhéjplasztika árak
szemhéjplasztika árak

Szépészeti műtétek minden esetben jól megalapozott oknál fogva szoktak történni és nincs ez másképpen a szemhéjplasztikával sem. Sokan azért halogatják az operáció elvégzését, mert úgy gondolják, hogy nagyon drága. Az aktuális szemhéjplasztika árakat mindig megnézheti az olyan weboldalakon, mint a drfalus.hu.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy szüksége van rá, érdemes utánanéznie annak, hogy pontosan mennyibe kerül egy ilyen műtét, hiszen az arcának megfiatalítása által jobban érzi majd magát és az önbizalma is növekedni fog.

A szem körüli megereszkedett bőr jelentősen öregítheti az arcot, de akkor is indokolt a beavatkozás elvégzése, ha a szemhéjak alatt és fölött előredomborodó táskák alakulnak ki, esetleg a szemek alatt sötét árkok és karikák jelennek meg. A weboldalon megismerheti a szemhéjplasztika műtét teljes menetét, lépésről-lépésre, mint ahogyan azt is, hogy milyen vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt.

Arra a kérdésre, hogy mennyibe kerül az operáció, csak egy személyes konzultáció után kaphat pontos választ. Az a kérdés is gyakran foglalkoztatja a műtéten gondolkodókat, hogy mennyi idő múlva térhetnek vissza az eredeti életvitelükhöz. Nos, 2-3 napig otthoni, lehetőleg ágynyugalomban történő pihenésre van szükség, de utána is kerülni kell az olyan tevékenységeket, amelyek megterhelnék a szemeket.

Munkába csak 1-2 hét múlva lehet visszatérni, de még akkor sem szabad különböző megterhelő tevékenységeket folytatni, illetve bármilyen ételeket fogyasztani. Továbbá 1 hétig tilos az autóvezetés, 3-4 hétig a sportolás, valamint 6 hónapig UV fény sem érheti a szemeket.

Ezeket leszámolva, csak kellemes eredmény várható a szemhéjplasztika műtét után, ugyanis megfiatalodik az arc, könnyebben sminkelhető, eltűnnek a duzzadt táskák a szemek alól és azonnal látható a beavatkozás hatása. Jelentkezzen be a szakorvoshoz egy ingyenes konzultációra és akkor azt is meg fogja tudni, hogy pontosan mennyibe fog kerülni ez a plasztikai műtét! A bejelentkezést a drfalus.hu weboldalon található űrlap kitöltésével végezheti el.