Időben kell lecserélni a traktor gumit!

traktor gumi
Traktor gumi

Lassan beköszönt ismét a vegetációs időszak, amikor a földeken megkezdődnek a különböző munkálatok. Nagyon nem mindegy, hogy a mezőgazdasági gépek mennyire vannak felkészítve a szezonra. Kellemetlen, amikor munka közben derül ki, hogy a fent lévő traktor gumi képtelen ellátni a feladatát.

Ez általában olyankor fordul elő, amikor hanyagságból nem vásárolunk újat, hanem úgy gondoljuk, hogy jó lesz az még és elbír néhány hónapot. Ezzel csak az a probléma, hogyha a traktor gumi nem képes megfelelően tapadni, úgy a leadott teljesítmény sem lesz ideális és ezzel csökkenni fog a munka hatékonysága.

Szántás közben a földterület közepén ragad vagy a súlyos rakománnyal visszacsúszni egy domboldalon, tehát komoly veszélyeket rejt magában. Kerüljük el a balesetek kialakulásának lehetőségeit azzal, hogy megfelelő traktor gumi kerül fel a felnire és így könnyedén legyűrésre kerülnek a kisebb akadályok. A tutigumi.hu weboldalon megtaláljuk azt a méretet és márkát, amire szükségünk van. Elég néhány kattintás és rövid időn belül házhoz érkezik a termék.