Horgonyzott és festett fémpolc

Csavarmentes fémpolc
Csavarmentes fémpolc

Ha strapabíró és egyszerű kivitelt keresünk, akkor érdemes körül nézni a salgopolc.org kínálatában. Egy fémpolc számos okból jelenthet megfelelő választást.

Elsősorban időtálló darabnak számít. Nem fog elemeire szétesni, holott csavarok nélkül is összeállítható. Rendelés előtt érdemes figyelembe venni az adott fémpolc méretét és teherbírását. A lábakon található lyukak raszter elosztás szerint kerülnek kivitelezésre. Választható festett vagy horgonyzott kivitelben.

A csavarmentes típusok állítási lehetősége általában 33 mm, amit a láb biztosít. A raktári környezethez kiválóan illeszkednek a csavaros verziók, amelyek a hagyományos módon szerelhetőek össze. A csavarmentes változatok csupán néhány alkatrésztípusból állnak, ezért szerszám sem kell az összeállításukhoz.

Mindössze a keretet, a polcokat, a polctartó klipeszeket és a keresztmerevítőket kell egymásba illeszteni és néhány óra leforgása alatt, akár egy teljes raktári fémpolc rendszer is kialakítható. Ez a fajta megoldás kevésbé idő- és energiaigényes.