Hol kapható kemoterápiás paróka?

kemoterápiás paróka
kemoterápiás paróka

A rákos megbetegedésekkel való küzdelem eredményességét nagyban befolyásolja, hogy a páciensek meg tudják-e őrizni magabiztosságukat, természetes nőies kisugárzásukat. Pont ezért jött létre a kemoterápiás paróka, ami képes visszaállítani az önbizalmat.

A teljes mértékben eredeti hajból készült új tincsek tökéletesen képesek illeszkedni, így az utcán sétálva azt a látszatot keltheti, mintha mi se történt volna. A viselésük abszolút kényelmes a mindennapokban, köszönhetően annak a tulajdonságuknak, hogy a kemoterápiás paróka a fejbőr hőjét felvéve képes igazodni a fejformához.

Az újonnan kapott fürtöket tetszés és ízlés szerint lehet formázni, akárcsak a saját hajat, így ha valamilyen különleges eseményre készülődik, akkor sem kell lemondania a káprázatos frizuráról.

A Rose Hair szalonban a próbálgatásra külön kialakított helyiséget tartanak fent, ami garantálja, hogy nyugodt körülmények között mehessen végbe a folyamat. A kemoterápiás paróka mellett, ugyanúgy kapható kemoterápiás kendők és sapkák is.