Hasznos és jópofa bicikli kiegészítők

bicikli kiegészítők
bicikli kiegészítők

Egy vérbeli bringás tudja, hogy a kerékpárhoz jár néhány kiegészítő. Akkor miért ne járna a gyerek méretű modellekhez is? A bicikli kiegészítők lényeges dolgok, amelyek nemcsak „jópofák”, hanem a biztonság szempontjából elengedhetetlenek.

Főleg a kisebbekkel megtörténhet az, hogy leesnek a nyeregről vagy felborulnak biciklistől. Persze nem kell pánikba essen a szülő, hanem szerezzen be egy jó bukósisakot. A bababike.hu webáruházban nemcsak prémiumminőségű járgányok kaphatóak, hanem olyan bicikli kiegészítők is, mint a bukósisakok. Ezek mérete könnyedén állítható, ezért akár a kisebb csemeték fejének is megfelelő védelmet nyújtanak. Nem utolsósorban remekül mutatnak a lurkók kobakján.

Hogy a gyerkőcöt jobban észre tudják venni a szülők, vegyenek villogót is a bringára, amelyek egyúttal még különlegesebbé teszik azt! A bicikli kiegészítők között a csengők is megtalálhatóak, amelyekkel könnyen tudnak jelezni, ha éppen előzik az egyik társukat vagy jelezni akarják a környezetüknek, hogy nagyon sietős a dolguk.