Gereblye helyett lombfúvó?

jó lombfúvó
Jó lombfúvó

Amíg korábban hosszú és fárasztó folyamat volt a ház, az udvar és egyéb nagy területek, mint a parkolóhelyek, stadionok, iskolák körüli pázsit rendben tartása, mostanra már rövid idő alatt és sok energia befektetése nélkül összegyűjtheted a száraz leveleket és a szemetet. Nem is gondolnád, hogy mennyi időt spórolhatsz egy jó lombfúvóval. Ez egy speciális egység a levelek gyűjtésére, aminek köszönhetően jelentősen csökken a gereblye és a seprű használata.

Az általa kifúvott levegő áramlása a szemetet a helyes irányba vezeti, így néhány perc alatt egy csomóba gyűjtheted azt. Ezután a felhalmozott levelek ártalmatlanítása céljából, a lombfúvóba létrehoztak egy kerti porszívót is, aminek működési elve hasonló a beltéri készülékekhez, csak a benne lévő zsák sokkal nagyobb. A lombfúvók között megkülönböztetünk háztartási és nagyon erős ipari, nagynyomású készülékeket. A lakóházak közelében, az udvarokban vagy a kisebb kertekben történő takarításhoz az elektromos egységek jobban megfelelnek.

Nagyon kényelmesek és könnyen kezelhetőek, gazdaságosak, kompaktak és alacsonyabb költségekkel bírnak, mint az akkumulátoros vagy a benzines modellek. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a hálózattól független modellekre ne lenne igény. A nagyobb területeken a teljesítményük, a produktivitásuk és a hatékonyságuk miatt vannak előnyeik. A profibarkacs.hu online áruház választékában többféle típusú lombfúvókat találsz.

Például a kiegészítő funkciók nélküli egységek, amelyek között viszonylag olcsó, elektromos modelleket találhatsz, viszont a benzines analógok ára magasabb. Olyan modellek, amelyek a lombfúvó és kerti porszívó szerepét is betöltik egyszerre, ami nagyon kényelmes. Nem szükséges megváltoztatnod a beállításokat a más üzemmódban való működéshez, elég csak a kapcsológomb pozícióján módosítani. A három az egyben készülékek megvásárlásakor azonnal kapsz egy lombfúvót, kerti levél porszívót és aprítót. Miért égetnél el hasznos organikus anyagokat, ha azt felhasználhatod mulcsként vagy nyersanyagként is komposzt készítéséhez?