Gereblye helyett lombfúvó?

jó lombfúvó
Jó lombfúvó

Amíg korábban hosszú és fárasztó folyamat volt a ház, az udvar és egyéb nagy területek, mint a parkolóhelyek, stadionok, iskolák körüli pázsit rendben tartása, mostanra már rövid idő alatt és sok energia befektetése nélkül összegyűjtheted a száraz leveleket és a szemetet. Nem is gondolnád, hogy mennyi időt spórolhatsz egy jó lombfúvóval. Ez egy speciális egység a levelek gyűjtésére, aminek köszönhetően jelentősen csökken a gereblye és a seprű használata.

Az általa kifúvott levegő áramlása a szemetet a helyes irányba vezeti, így néhány perc alatt egy csomóba gyűjtheted azt. Ezután a felhalmozott levelek ártalmatlanítása céljából, a lombfúvóba létrehoztak egy kerti porszívót is, aminek működési elve hasonló a beltéri készülékekhez, csak a benne lévő zsák sokkal nagyobb. A lombfúvók között megkülönböztetünk háztartási és nagyon erős ipari, nagynyomású készülékeket. A lakóházak közelében, az udvarokban vagy a kisebb kertekben történő takarításhoz az elektromos egységek jobban megfelelnek.

Nagyon kényelmesek és könnyen kezelhetőek, gazdaságosak, kompaktak és alacsonyabb költségekkel bírnak, mint az akkumulátoros vagy a benzines modellek. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a hálózattól független modellekre ne lenne igény. A nagyobb területeken a teljesítményük, a produktivitásuk és a hatékonyságuk miatt vannak előnyeik. A profibarkacs.hu online áruház választékában többféle típusú lombfúvókat találsz.

Például a kiegészítő funkciók nélküli egységek, amelyek között viszonylag olcsó, elektromos modelleket találhatsz, viszont a benzines analógok ára magasabb. Olyan modellek, amelyek a lombfúvó és kerti porszívó szerepét is betöltik egyszerre, ami nagyon kényelmes. Nem szükséges megváltoztatnod a beállításokat a más üzemmódban való működéshez, elég csak a kapcsológomb pozícióján módosítani. A három az egyben készülékek megvásárlásakor azonnal kapsz egy lombfúvót, kerti levél porszívót és aprítót. Miért égetnél el hasznos organikus anyagokat, ha azt felhasználhatod mulcsként vagy nyersanyagként is komposzt készítéséhez?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*