Forradalmi újításokat tartalmaz az ERP Oracle

Vállalatirányítás hatékony eszközökkel
Vállalatirányítás hatékony eszközökkel

A WinNER nem csupán egyszerű vállalatirányítási rendszert kínál az ügyfeleinek, hanem számos hasznos szolgáltatást is nyújt mellé, amivel még gördülékenyebbé válik a használata. A hatékonyság tekintetében, 2018-ban elkezdték fejleszteni az ERP Oracle adatbázis kezelőt, ennek köszönhetően a WinNER optimális megoldásnak számít.

Ez így önmagában elég semmitmondó, viszont ha sorra vesszük, hogy milyen újítások kerültek be az ERP Oracle által, akkor máris világossá válik, hogy milyen nagyszerű informatikai támogatottságot kínál a cégeknek winner.hu csapata. Sokkal könnyebbé vált az eltérő előjelű tételek kezelése egy bizonylaton belül.

A készlet kezelés a historikus és az aktuális adatok szétválasztása miatt gyorsabbá vált. Az egységes programfelület átláthatóbbá teszi az egész rendszert és azt is érdemes megemlíteni, hogy az adatok igény szerint naplózhatóvá váltak.

A személyre szabható analitikák sok esetben lehetnek előnyösek a céges ügyvitel során. Az ERP Oracle rendszerén belül minden felirat és mező lefordítható 6 idegen nyelvre és természetesen a magyar szöveg is cserélhető.