Fog implantátum Budapesten a tökéletes mosolyért

fog implantátum Budapest
fog implantátum Budapest

A Relax Dental Center fogászati rendelőben nagy figyelmet fordítunk azon pácienseink életminőségének javítására, akik kisebb-nagyobb foghiánnyal küzdenek. Ez néha egy, néha több rágószervet érint. Ennek köszönhetően, a főváros egyik legismertebb fogbeültető klinikájává váltunk, ahol a fog implantátum Budapest lakóinak kényelmes körülmények között kerül a helyére.

A fogbeültetés egy csontba rögzített mesterséges gyökér, amire később egy korona kerül. Ez a korona az alakjában és a színében illeszkedik a páciens fogazatához. A fog implantátum Budapesten titánból készül. Ezt az anyagot az emberi szervezet a fogazat természetes részeként ismeri fel.

Így nemcsak a fertőzés kockázata minimalizálódik, hanem annak lehetősége is, hogy az implantátumot a szervezet ne fogadja be. A fog implantátum Budapesten kiváló alternatívát jelent más fogpótlásokkal szemben, mind egyetlen, mind pedig nagyobb számú fog pótlásakor. Ezáltal tartósan pótolhatjuk a hiányzó fogakat, a lehető legtermészetesebb és mindenekelőtt tartós hatást érve el.