Esküvői ruhák 2020 – a Morilee kollekciók hódítása

Esküvői ruhák az aktuális divat szerint
Esküvői ruhák az aktuális divat szerint

A következő évhez közeledve, az esküvői ruhaszalonok igyekeznek a lehető legkifinomultabb darabokat beszerezni a célközönségüknek. Az esküvői ruhák 2020 évére előretekintve, a Morilee kollekciók magasan kiemelkednek.

Madeline Gardner tervező alkotásai nemzetközi viszonylatban a legnagyobb világmárkák egyike. A tervező stílusa az apró részletek kifinomultságában rejlik. Nemcsak különleges és aprólékos technikái miatt káprázatosak az általa tervezett darabok, hanem mert a munkájához egyedi textíliákat, anyagokat használ.

Stílusának romantikus vetületeit kollekciókban szerette volna kifejezni, így több is létezik, mint a Morilee nevet viselő luxuskategóriás, ám mégis klasszikusan elegáns darabok.

A Blu kollekció, ami a modern elegancia jegyeit hordozza. A Julietta kollekció a teltkarcsú hölgyeknek készült. A Voyáge kollekció, ami a fiatalos romantikát tükrözi. A Morilee Couture kollekció az időtlen szépség darabjai. Ezen kollekciók képviselik az esküvői ruhák 2020 kategóriájának kiemelkedő választékát.