Egyedi bútorszövet is kapható

Bútorszövet
Bútorszövet

Ha van egy jó állapotú ülőgarnitúra, sokan döntenek az újrahúzás mellett és nem dobják ki, hogy újat vegyenek. Manapság rengetegféle bútorszövet elérhető az üzletekben. Igaz, hogy nem olcsó, de ami jó minőségű az sok évet kibír.

Ha az ember hozzászokik egy garnitúrához, néha nem szívesen válik meg tőle, tehát mindenképp az újrahúzás a megoldás. Ezzel teljesen megújul a szoba berendezése. A weboldalon minden bútorszövet mellett megtalálható a mérete és anyaga is. Ezek az adatok fontosak ahhoz, hogy ki lehessen számolni, mekkora darabra van szükség, ha lemérjük az áthúzásra váró felületet. Emellett a vízállósága is jelölve van. Ezt szintén jó tudni, hiszen ahol kisgyermekek vannak, nem utolsó szempont, ha a bútorszövet lepergeti a vizet vagy teljesen vízálló. Persze ez nem mindenhol feltétel, de jó tudni, hogy ilyen lehetőség is létezik.

Mintáiban és anyagában is egyedi szöveteink vannak, hiszen a szlovén Mercis cég élvonalbeli gyártó, mind a minőség, mind a design területén. Válogasson kedvére a bőséges felhozatalból!