Dr. Falus György plasztikai sebész műtét előtti útmutatója: érdemes belenézni

Dr. Falus György plasztikai sebész
Dr. Falus György plasztikai sebész

Komoly önértékelési zavarral járhat, ha egy nő nincs megelégedve a keblei méretével, egyszerűen nem tudja elfogadni a legfontosabb női testrészét. Ilyen esetekben gyakran kerül szóba az esztétikai beavatkozás lehetősége, azonban erről alaposan tájékozódni kell, mielőtt döntenénk. Ezért is érdemes belenézni Dr. Falus György plasztikai sebész útmutatójába. Ebben szerepel azoknak a vizsgálatoknak a listája, amiket feltétlenül el kell végeznie a páciensnek a műtét előtt.

Az ott felsoroltakon kívül, egyéb analízisekre is szükségük azoknak a pácienseknek, akik korábban már átestek valamilyen esztétikai beavatkozáson, vagy akut, krónikus betegségben szenvednek, amire rendszeresen gyógyszert szednek. Maga a mellnagyobbító műtét altatásban zajlik, 1 napos beutalással. Ezután fontos betartani az orvosi utasításokat, mint például azt, hogy a műtött személynek 2 hónapig folyamatosan hordania kell egy speciális, kompressziós melltartót. Továbbá, rendszeresen kontrollvizsgálatokra szükséges járnia.

3 hónapig a hátán kell feküdnie, mivel az implantátum körül kialakuló tok kezdetben még nem elég erős ahhoz, hogy ne mozduljon el az implantátum. A heget 6 hónapig nem érheti sem UV- fény, sem napsugarak, mert fennáll a deformálódás veszélye. 2 hónapig nem szabad a sebet áztatni, a páciens csak zuhanyozhat. A kellemetlenségektől eltekintve, a mellnagyobbításnak több előnye van. Tulajdonképpen ezekért vállalják a hölgyek a mellnagyobbító plasztikai műtétet. A beavatkozással szép mellforma érhető el, nemcsak a keblek mérete változtatható meg.

Sok nő számolt be a mellplasztika műtét után arról, hogy mennyire pozitív hatással volt a magánéletére ez az operáció. Javult a női önbecsülésük, illetve a szexuális életük is. Ez az esztétikai beavatkozás közvetett módon kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatot is eredményezhet. Ha a hölgyek jól érzik magukat a bőrükben, akkor nő az önbizalmuk is, ami fontos tényezője a munkahelyi sikereknek. Tehát érdemes elgondolkodni a mellnagyobbító műtéten, ha úgy érezzük, hogy szükségünk van erre.