Dell R730 fejlett rendszerfelügyelettel

Minőségi tárhely
Minőségi tárhely

Számos felmérés igazolja, hogy az emberek nagy része már többet vásárol webáruházakból, mint hagyományos módon. A szupermarketekből szinte csak az élelmiszereket szerezzük be, míg minden mást megrendelünk az internet segítségével.

Néhány évvel ezelőtt, még megjósolni is nehéz lett volna, hogy olyan nagyteljesítményű eszközökre lesz szükség, mint a Dell R730. Mára viszont egy szerver már nem is elég. Egész szerverszobákra van szükség, hiszen a jobb minőségű online tartalomnak nagyobb a tárhely igénye.

A minőségi eszközök, mint például a Dell R730 azonban eleget tesznek az igényeknek. Ez többek között a dupla processzorfoglalatnak köszönhető.

Ebből következik, hogy látványos teljesítményt lehet kipasszírozni az eszközből. Hogyha tovább nézegetjük a belső felépítését, akkor az is szembetűnő lesz, hogy több PCIe bővítő helyet tartalmaz, amelyek között helyett kapott egy PCIe 3.0 is. Az adatok nem kallódhatnak el csak úgy a tárolókon, ezért az Dell R730 fejlett rendszerfelügyelettel lett ellátva a biztonság érdekében.