Cserepeslemes felhelyezése gyorsan és egyszerűen

cserepeslemes felhelyezése
cserepeslemes felhelyezése

Megéri vagy nem éri meg? Mégis mik az előnyök és mik a hátrányok a cserepeslemes felhelyezése esetén? Gyakorlatilag minden érv mellette szól, csupán az lehet bizonyos esetben zavaró, hogy nem a legcsendesebb, amikor veri a jégeső, de egy nagyobb zivatar esetén is hallható az esőcseppek kopogása. Mit lehet tenni ellene?

Minél jobb tetőszigetelést kell alkalmazni a cserepeslemes felhelyezése során. Ezzel minimalizálható a magas zajszint, viszont sokan arról számoltak be, hogy egyáltalán nem hallatszik semmi, hogyha nem tetőtéri helyiségben tartózkodunk.

Valójában a cserepeslemes felhelyezése egyszerűbb és gyorsabban, mint a hagyományos esetében, mivel sokkal méretesebb panelekkel dolgozunk. Bár ez utóbbi még mindig a legjobb tetőfedő módszer, a hátránya csak a magas ára.

Viszont az élettartamot tekintve a cserepeslemes felhelyezése után éveken keresztül nem lesz semmilyen problémánk a beázással vagy az ehhez hasonló gondokkal. Összességében gazdaságos, időtálló és esztétikus megoldásnak számít.