Certina óra a minimalizmus jegyében

Certina óra
Certina óra

A hölgyek kelléktárából az elegáns nyakláncok és karkötők mellett, nem hiányozhatnak a szép, prémiumminőségnek örvendő karórák sem. A karórák egyébként is már nem csupán azt a praktikus használati tárgyat jelölik, ami az idő mérését hivatott szolgálni. A szóban forgó kiegészítők esztétikai értéke ugyanis egyre nagyobb, a Certina óra pedig tökéletesen be is bizonyítja ezt.

A Certina óra azoknak a hölgyeknek lett megálmodva, akiknek lételemük a nyüzsgés, határozottak és tudják mit akarnak az élettől. Az elegáns Certina órát a klasszikus stílusjegyek jellemzik, így tökéletes kiegészítő a fontosabb események apropójából. Ez a márka egyébként nemcsak hölgyeknek, de uraknak is készít időmérőket, méghozzá hatalmas sikerrel.

A két nem képviselőinek készített kiegészítők hasonlítanak egymásra a külsői jegyeikben. A Certina óra szíjának kedvelt alapanyaga a bőr és a nemesacél, a színek terén pedig gyakorta találkozunk ezüsttel, barnával és feketével. Ha közel áll hozzánk a minimalista stílus, ezt a karórát valósággal imádni fogjuk!