Bicikli zárak összehasonlítása biztonsági szint szerint

Zárdepo kerékpárzár
Zárdepo kerékpárzár

A kerékpárok esetében, amint az autóknál is, vannak értékesebbek és kevésbé. Ugyanakkor elmondható, hogy mindenkinek a sajátja a legdrágább, ezért érdemes a legnagyobb védelmet kínáló biciklizárat választani a járgányra. A Zárdepo kerékpárzár kínálatában a biztonsági szintek is fel vannak tüntetve. Sokan gondolják, hogy egy olcsóbb lakat is megteszi, egészen addig, amíg egyszer meg nem lovasítja valaki a biciklit. A következőt már biztosan nagyobb védelemmel látja el! Miért kerüljünk ilyen helyzetbe, ha nem muszáj?

Még a legnagyobb biztonságot nyújtó kerékpárzár is kevesebb pénzbe kerül, mint egy átlagos új kerékpár, nem beszélve a profibb változatokról. A zardepo.hu webáruház kínálatából könnyen ki tudjuk választani a leginkább megfelelőt és itt az árak sem ijesztőek. Ha a legnagyobb biztonságot adó modellt keresi, akkor érdemes a lamellás zárszerkezettel ellátott darabok között válogatnia. Az Abus termékek között nem egy olyan példányt találunk, ami kiváló védelmet képes nyújtani felfúrás, finom- és kulcsütéses nyitás, illetve maghúzás ellen. A márka biciklizár mindegyike a legmagasabb minőséget képviseli. Mindazonáltal, az U alakú kerékpárzárak és a biztonsági láncok is igen magas védelmi szintet biztosítanak. Tehát, ha Ön is a megfelelő védelmet keresi a biciklijének, akkor mindenképpen célravezető ennek a webshopnak a termékpalettáját górcső alá vennie. Nem lesz nehéz választania, hiszen a termékek leírásából pontosan megismerheti az általuk nyújtott biztonsági szintet.

Így biztosan a tökéletes példány kerül a kosarába, aminek használatával mindig biztonságban tudhatja a bringát, otthon és bármerre megy is vele. Ha magas védelmi szintű zárral helyezi biztonságba a biciklit, nyugodtan lehet, mert a tolvajok meg sem fognak próbálkozni annak ellopásával. A rossz szándékú emberek ugyanis rendelkeznek a tevékenységükhöz szükséges minden információval és olykor jobban ismerik a kerékpárzárakat, mint Ön! Pontosan tudják, hogy mikor nem érdemes akcióba lépniük és mikor nem.