Az elektromos kerekesszék előnyei

kerekesszék
kerekesszék

Az emberek addig nem szokták értékelni a gyaloglás szabadságát, amíg el nem veszik tőlük. Az elektromos kerekesszék olyan kialakítást kapott, hogy valamennyire visszaadja az elvesztett gyaloglás örömét. Már nem kell többet arra várni, hogy valaki elkísérhessen minket, nem kell félteni a kísérőnket a meredekebb domboldalakon, mivel akár egyedül is meg tudunk birkózni a nehézségekkel.

A mechanikus székekhez mindig szükséges lesz a felső végtagokra, így akik nem tudják mozgatni a kezüket, azok nem is használhatják. Arról nem is beszélve, hogy folyamatos erőkifejtésre lesz szükség hozzá, ami idősebb korban fárasztó terhelés.

Azonban az elektromos változata új világot nyit meg minden olyan ember előtt, akinek segítségre van szüksége a mozgáshoz. Az ülés alá beépített akkumulátor akár 10 km-en keresztül is használható, amivel el fogjuk tudni látni a legfontosabb teendőinket. Ahhoz, hogy a kerekesszék még kényelmesebb legyen, állítani lehet az ülés dőlésszögén és szükség esetén karfát is szerelhetünk rá.