Az ásványi karkötő köveiben ott a sok energia!

ásványi karkötő
Ásványi karkötő

Gondolta volna, hogy mennyi mindenre jó egy ásvány? Régóta ismert a jótékony hatásuk, ráadásul nagyon szerteágazó. Függ, hogy férfi vagy nő hordja-e azt, valamint milyen csillagjegy szülöttéről van szó. Minden ásványi karkötő másképpen hat a szellemre, a lélekre és a testre. A BBH Inspiration webáruházában található egyedi, kézzel készült és válogatott alapanyagokat tartalmazó modellek között, mindenki megleli a számára ideális változatot. Válogathat az ásványok színei szerint vagy keresgélhet a hatások alapján.

Rengeteg szép medállal vagy apró kristályokkal kirakott nemesfém, arany, illetve platina elemekkel tarkíthatóak, így valóban különleges kiegészítőkre tehet szert. Az ásványi karkötő népszerűsége nemcsak azoknak köszönhető, akik hisznek az energiaáramlásban vagy a spiritualitásban, asztrológiában. Annak köszönhetően, hogy ezek a kiegészítők nagyon trendik, így a férfiak és nők előszeretettel választják saját maguknak, esetleg ajándékba.

A megrendelt termékek díszcsomagolást kapnak, így már ezzel sem kell utólag foglalkozni. Az ásványi karkötő típusok mellett, rendelhet tőlünk nyakláncokat és fülbevalókat is, hasonló vagy ugyanolyan kristályokból. A szettek csodásan kiemelik a nőiességet, esetenként a férfiasságot. Nagyon mutatósak és változatosak, de ha nem is hisz benne, az energiák akkor is működni fognak. Léteznek olyan ásványi karkötő és nyaklánc típusok, amelyekkel növelni lehet a fogyás beindítását, mások pedig a szerencsét vagy a szerelmet hozzák be az ékszerek viselőinek életébe.

Bár termékkínálatunk jelentős részét az ásványi karkötő változatok teszik ki, nem szabad megfeledkezni az értékes ajándékokról sem. Idetartoznak a különleges könyvjelzők is, valamint a jobbnál-jobb nemesacél kulcstartók. Ékszerműhelyünkben valóban életre kelnek az ásványok, nem hiába kapott kétszer is díjat az ország legjobbjai között. Az ünnepek közeledésével a tinédzser fiúknak is készültünk stílusos kiegészítőkkel, a Be Wolf tematikájú ásványi karkötő kollekcióban csupa elegáns kövekkel kedveskedtünk, mint például az achát, a képjáspis, az ónix, illetve a tigrisszem.