Aviva torna vélemények és tapasztalatok: kinek vált már be ez a módszer?

Aviva torna
Aviva torna

A természetes metódusokkal szemben az emberek eléggé szkeptikusak, a megoldást a legtöbben az orvoslástól remélik, ha van valamilyen egészségügyi problémájuk. Pedig az Aviva torna beindíthatja a szervezet öngyógyító folyamatait, küzdésre készteti a testet. Pozitív Aviva torna véleményeket a Változás Műhely weboldalán is olvashatsz.

Tulajdonképpen az önismeret első lépése, hogy tisztában légy a tested működésével. Ha megérted és elfogadod a szervezeted működését, akkor élheted meg a nőiességedet a maga teljességében. Az Aviva torna által bejárhatsz egy olyan csodálatos felfedezőutat, amin keresztül kapcsolatot teremthetsz a tested természetes funkcióival.

Általa megérezheted, mire van a testednek igazán szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan tudjon működni. A torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatai hatékonyan támogatják a női szervek működését. Olyan mozgásforma ez, amit kifejezetten egészségügyi problémák megoldására fejlesztett ki egy magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner.

Miért nevezik hormontornának is?

A belső elválasztású mirigyek működésére egyedülálló hatást gyakorol az Aviva módszer, ezért nevezik hormontornának is. Erről is meggyőződhetsz, ha elolvasod a tanfolyamot elvégzett személyek véleményeit, megismered a tapasztalataikat. Van, aki arról számol be, hogy a torna által helyreállt a szervezetében a progeszteron-ösztrogén egyensúly.

Addig diétázott és rengeteg vitamint szedett annak érdekében, hogy támogassa a szervezete természetes folyamatait. Más véleményben arról szerezhetsz tudomást, hogy az egyik résztvevő a teherbeesésének sikerét tulajdonítja az Aviva módszernek.

A tornát lelkesen, a szabályokat betartva végezte, fokozatosan kiegészítve azt a kizárólag ovulációs gyakorlatokkal. Olyan tapasztalatot is leírtak az oldalon, miszerint valakinek a pajzsmirigy-alulműködés miatti problémája oldódott meg a torna hatására. De ciklus beállásáról, illetve egyéb nőgyógyászati problémák megoldásáról is olvashatsz a valtozasmuhely.hu weblapon.

Hol iratkozhatok be a tanfolyamra?

Az említett weboldalon, pár egyszerű kattintással jelentkezhetsz az Aviva tanfolyamra, ha úgy érzed, hogy szükséged van erre. A 4 órás alaptanfolyamok online zajlanak, tehát el sem kell menned otthonról ahhoz, hogy elsajátíthasd a hasznos tornagyakorlatokat. A megtanult mozdulatokat aztán végezheted a gyakorló órákon közösségben, esetleg önállóan a saját otthonodban.

Az online oktatás során a gyakorlatokat oktató videók segítségével dolgozzák fel, így a szakember folyamatosan tud figyelni rád és javítani a mozdulataidat, amennyiben szükséges. Tudnod kell, hogy jó kezekben leszel, még akkor is, ha az első alkalom kissé ijesztőnek tűnik.

Utána imádni fogod, hogy az otthonodban tornázhatsz és egyéb segítség nélkül meg tudod oldani az nőgyógyászati problémáidat. Talán nehezen lehet elhinni, hogy ez így megoldható, pedig igen. Ehhez csak be kell iratkoznod egy tanfolyamra, aminek az ára nem jelent horribilis összeget. Mindössze 25 000 Ft-ba kerül a képzés, ami igazán megfizethető díj.