Ajándékozott már valaha gyerekeknek óriás játszószőnyeget?

Játék szőnyeg gyerekeknek
Játék szőnyeg gyerekeknek

A gyerekek nem szenvednek hiányt a kreativitásban, hogyha a játékra kerül a sor. Tehát, elég fantázia áll a rendelkezésükre, akkor már csak a helyet kell biztosítani, ahol önfeledten szórakozhatnak. Egy játszószőnyeg nem is lehetne ennél jobb választás. Kevés gyerek nem örülne egy ilyen szórakoztató ajándéknak.

A kicsik imádnak a földön kúszni, mászni naphosszat. De azért nem mindegy, hogy a hideg kövön, padlón üldögélnek órákon át, vagy egy minőségi játszószőnyegen, ami bármikor megrendelhető a ballvin.hu webáruházból. Nem válik egyhamar unalmassá, hiszen gazdagon van díszítve színes mintákkal és állatokkal, ráadásul mind a két oldala használható. Az egyik oldalán különféle állatok láthatóak egy természeti kép formájában, míg a másik oldalon betűk, számok és kedves mackók teszik vidámabbá a gyerekek kikapcsolódását. Hely bőven akad rajta, mivel 180×145 cm. Ez éppen elegendő ahhoz, hogy elférjen egy átlagos gyerekszobában, de ha ki szeretnénk vinni a szabadba, akkor azt is meg lehet oldani, mert vízlepergető, polifóm anyagból készült.

Ebből következik, hogy elég könnyen le lehet mosni. Már 3 hónapos kortól ajánlott a használata, hiszen ebben az időszakban kezdenek rájönni a picik, hogy miként lehet hasra fordulni és ha ez már megtörtént, onnan már nem sok idő kell amíg elkezdenek kúszni, mászni. Így már egyértelmű, hogy sokkal jobb, ha egy ilyen minőségi játszószőnyegen teszik azt, mert a konyhakő egyáltalán nem számít bababarátnak. Felnőtt fejjel nem igazán tudjuk elképzelni, hogy nekik mennyire unalmas környezetet jelent a mi világunk.

A nappaliban található szőnyeg puha ugyan, de semmi izgalmas nincs rajta, ellenben a játszószőnyeggel, ami színes és olyan ábrák díszítik, amelyeknek a segítségével saját kis történeteket találhat ki. Anya és apa is nyugodtabb lesz, amikor a csemetéje ezen játszik és nem valahol a lakás azon részén, ami akár veszélyes is lehet. Mert amint elkezdenek cseperedni, már két lábra állnak és bár kicsit ingatagon, de nekivágnak a világnak. Egy játszószőnyegre lehuppanni nem fájdalmas és nem üthetik meg magukat, ezért olyan biztonságos.